Revista Parlada Camino

La Revista Parlada Camino és una de les poques revistes parlades que queden  al nostre país. Camino compta amb 50 anys d´activitat i més de 275 edicions.

Aquesta revista parlada se celebra almenys quatre vegades a l´any coincidint amb dates importants per a la Congregació  i per a Vila-real. Així,  es prepara una edició al febrer commemorant les festes fundacionals del nostre poble, al maig hi ha una altra edició amb motiu de les festes patronals de Sant Pasqual, al setembre trobem el número de Festes dels Lluïsos i, finalment, al desembre se celebra l’edició en homenatge a la patrona dels Lluïsos, la Immaculada.

A totes aquestes edicions trobem dosis d´opinió, entrevistes d´actualitat, música i tocs d´humor. Totes aquestes pàgines intenten fer ressò de l´actualitat tant dels temes vila-realencs com dels que puguen interessar els habitants del nostre poble i voltants.

A més a més, la intenció de la redacció de la Revista Parlada Camino és que aquest siga un mitjà de comunicació fet per a la joventut de Vila-real, on puga expressar les seues opinions i on veja reflexades les seues inquietuds. Volem ser un mitjà de comunicació fet per la joventut i dirigit a ella, però sense oblidar el nostre públic no tant jove.

Lloc:

Auditori Municipal

Teatre “Els XIII”

Jardins de la Casa de Polo

Dates de realització:

Febrer:  Festes Fundacionals de Vila-real

Maig:  Festes Patronals en honor a Sant Pasqual

Setembre:  Festes de la Congregació de Lluïsos

Desembre:  Festivitat de la Immaculada

 

Revista Parlada Camino