No hay comentarios todavía

Olimpíades Lluïsos: Semifinal 2, ja tenim finalistes!

 

El divendres dia 6 de juny es va dur a terme la segona semifinal de les I Olimpíades Lluïsos Vila-real, que va enfrentar als col·legis Bisbe Pont, Carmelites i Cervantes. 

En l’anterior notícia us explicavem el funcionament d’aquest concurs de coneixements, així que passem a relatar l’ocorregut el passat divendres al Saló d’Actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real. 

Els tres col·legis anomenats van protagonitzar una semifinal molt divertida, plena de esportivitat i amb un alt nivell de coneixements per part dels tres, que van fer esperar fins l’última prova al public per tal de fer saber qui seria el guanyador.

Els participants per part de cada Col·legi van ser els següents:

Carmelites

Àrea de llengua: María Pérez Botella

Àrea científica: David Bosquet Ripollés

Àrea artística: Martín Heredia Camacho

Cervantes

Àrea de llengua: Sofia Albiol Vidal

Àrea científica: Gonzalo Bachiller Font

Àrea artística: Álvaro Mañas Sales

Bisbe Pont

Àrea de llengua: Amanda Jaime Romero

Àrea científica: Nerea Aguilar Forés

Àrea artística: Noelia Chinchilla Mascaró

Finalment, i pel marcador que veureu a continuació, Carmelites va ser qui es va endur el primer lloc i per tant la classificació directa per a la gran final del proper divendres dia 13 de juny, mentre que Cervantes amb 24 punts va ser el millor segon classificat de ambdues semifinals, per davant d’Escultor Ortells, classificant-se, així, a la gran final mitjançant la repesca. 

A continuació us deixem algunes imatges de la segona semifinal, us esperem divendres 13 de juny a les 9:30 a.m. al Saló d’Actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real, promet ser molt emocionant i divertit.

FOTOS

 

Publicar un comentario