No hay comentarios todavía

La Matxà 2013, tot un èxit! [Fotos]

La Matxà 2013 va ser, un any més, tot un èxit. Es van repartir els més 4000 rotllos que s’havien preparat per a l’ocasió per el forn de Garrofa, així com els rotllets d’anís y la mistela que es van entregar a la meitat del recorregut. A més, aquest any els celíacs van poder fer-se amb el seu rotllo de Sant Antoni cortesia de l’Associació de Celíacs de Vila-real. Per si fora poc, es van repartir més de 1000 motxilles gràcies al comerç local especialitzat en animals Expoanimalia.

Aquest nou èxit no haguera estat possible sense la col·laboració del consistori local mitjançant la Regidoria de Joventut, la diputació de Castelló, tota la gent dels Lluïsos que va ajudar, inclosos els més joves congregants, i per suposat, tota la gent que va acudir de nou a la cita anual que en aquesta ocasió complia 40 anys des que els Lluïsos de Vila-real la recuperaren després d’algun temps en l’oblit.

A la nostra galeria d’imatges podeu veure les primeres fotos que ja s’han fet públiques. A més, a la web de el diari Mediterraneo, també hi trobareu una galeria d’imatges de la Matxà de Sant Antoni 2013.

 

matxa 2013-61

 

 


 

Publicar un comentario