Últimes notícies
Home » Inscripcions
Inscripcions

Inscripcions

Termini d’inscripcions

Del 17 d’octubre al 8 de novembre

Mètodes d’inscripció

Inscripció física

Acudint a la tenda A1F Sport  (C/Mestre Goterris nº5 de Vila-real), a la tenda Deportes Eva (C/Sant Pasqual 19 de Vila-real), Esport 2 (C/Torrehermosa 23 de Vila-real),  a Tu Móvil (Av. Francesc Tàrrega 53 de Vila-real) o a L’Antic cafè tertúlia (C/ Pere Gil 5 de Vila-real) emplenant les caselles del full d’inscripció que proporcionarà la tenda. Per tal de fer efectiva la inscripció haureu de depositar junt amb la butlleta els 6 euros.

Inscripció Online

Accedint al següent enllaç, on es pot fer l’inscripció online i el pagament mitjançant tarjeta de crèdit.

Inscriu-te ja!

Inscripció infantil

Les inscripcions de categoria infantil aquest any seran igual que les dels aldults, i podran fer-se als mateixos punts, també online. Sols s’ha de tenir en compte marcar la categoria infantil a l’hora de fer la inscripció.

Entrega de dorsals

Per últim, recordar que els dies d’entrega de dorsals (11 de novembre a les 18:00h a la Plaça Mossèn Ballester) i el dia de la cursa romandran obertes les portes de la seu social dels Lluïsos per tal de recollir la major quantitat d’aliment no perible com puga ser arròs, pasta, llaunes de conserva, etc. És aquesta la raó d’ésser d’aquesta carrera i entre tots podem ajudar els menys afavorits.

SONY DSC