Últimes notícies
Home » Cursa
Cursa

Cursa

Què és la Cursa Solidaria Lluïsos Vila-real?

La “I Cursa solidària Lluïsos Vila-real” nasqué el 2 de desembre de 2012, organitzada per la Congregació de Lluïsos de Vila-real, i sorgí en un context de crisi, on moltes famílies ho passen malament. Ara ja celebrem la cinquena edició després de l’èxit de les quatre anteriors.

El principal objectiu de la cursa és arreplegar menjar que serà distribuït entre els més necessitats, així com destinar els beneficis íntegrament a l’associació Aspanion. Durant el dissabte 11 de novembre en la recollida de dorsals com el diumenge 12 de novembre, dia de la cursa, els Lluïsos estaran oberts a tots els participants, familiars, etc. que vulguen col•laborar amb algun quilo de menjar.

Aquesta sisena edició de la “Cursa Solidària Lluïsos Vila-real” tindrà lloc el diumenge 12 de novembre de 2017, amb un recorregut de 5 km. La prova transcorrerà pels carrers més cèntrics de la ciutat de Vila-real. Tant la sortida com l’arribada tindrà lloc davant la seu de la Congregació de Lluïsos, situada en l’avinguda la Murà . La sortida serà a les 11:00 hores; abans es disputarà les curses infantils a les 10 hores (sub13) i a les 10:05 hores (sub7). El lliurament de dorsals tindrà lloc el dissabte 11 de novembre des de les 18:00 a 20:00 hores en la plaça Mossèn Ballester, a més el mateix dia de la prova des de les 9:30 fins 10:45 hores. El temps màxim per a completar el recorregut serà de 40 minuts. Al finalitzar el recorregut l’organització oferirà a tots els participants una zona d’avituallament amb aigua, cervesa, fruita, etc. De la mateixa manera, es procedirà a l’entrega de trofeus i sorteig de premis entre tots els participants.

 

cursax-7

Què és la Cursa Solidaria Lluïsos Vila-real? La “I Cursa solidària Lluïsos Vila-real” nasqué el 2 de desembre de 2012, organitzada per la Congregació de Lluïsos de Vila-real, i sorgí en un context de crisi, on moltes famílies ho passen malament. Ara ja celebrem la cinquena edició després de l’èxit de les quatre anteriors. El principal objectiu de la cursa és arreplegar menjar que serà distribuït entre els més necessitats, així com destinar els beneficis íntegrament a l'associació Aspanion. Durant el dissabte 11 de novembre en la recollida de dorsals com el diumenge 12 de novembre, dia de la cursa, els Lluïsos…

Review Overview

User Rating: 2.83 ( 2 votes)
0