Últimes notícies
Home » Notícies » 602 vegades gràcies! Hem ajudat a moltes persones [+ info dins]
602 vegades gràcies! Hem ajudat a moltes persones [+ info dins]

602 vegades gràcies! Hem ajudat a moltes persones [+ info dins]

Ahir va ser un dia apassionant per a nosaltres, per veure molta gent plena de felicitat i perquè tota la feina, de nou, es convertirà en molts més somriures.

Volem donar gràcies als més de 600 inscrits a la nostra V Cursa Solidària. Gràcies als més de 50 voluntaris, que sense esperar res a canvi ens ajuden any rere any. Als patrocinadors, als col·laboradors, a l’Ajuntament i les seves regidories implicades. Gràcies a la junta i congregants de Lluïsos. Gràcies a tots.

Per a que siga de domini públic, tota la feina dels últims, aproximadament, 60 dies, s’han convertit en:

1.543€ per als xiquets amb Càncer

De la mà de “Pintando el Camino en Rosa”, els quals ens van acompanyar tot el dia de la cursa, i que a la vegada col·laboren amb Aspanion, els xiquets amb càncer comptaran amb la nostra petita ajuda, que és tot el benefici d’aquesta cursa.

510 kg de menjar per als que més ho necessiten

Gràcies a Càritas, que s’encarregarà de distribuir els aliments recollits entre els més necessitats.

Sense més, us emplacem a la propera edició dels Lluïsos, sense oblidar que durant tot l’any pots acompanyar-nos. Especialment ara amb el concurs de betlems, al qual ja et pots inscriure, però també amb la Revista Parlada Camino, les acampades i campaments infantils, la Matxà…

Ah, les fotos, vídeos…

Ja estan disponibles a la nostra web, podeu encontrar-les al menú o al lateral dret. Esperem que us agraden, i no dubteu en compartir-les tot citant als Lluïsos.

Gràcies de nou!

Comparteix!Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>