No hay comentarios todavía

Crònica de la gran final de les I Olimpíades Lluïsos de Vila-real

El passat divendres dia 13 de maig es va celebrar la gran final de la primera edició de les Olimpíades Lluïsos de Vila-real, que en aquest any 2014 i per primera vegada s’han organitzat amb l’inestimable col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, mitjançant la Regidoria d’Educació, i la Fundació Caixa Rural de Vila-real. Es van citar els 3 col·legis que s’havien classificat procendents de la pirmera i la segona semifinal, que no van ser altres que Cervantes, Fundació Flors i Carmelites. 

Ja en semifinals s’havia demostrat un alt nivell de coneixements entre tots els xiquets participants, però la final va anar encara més enllà i va deixar bocabadats a propis i extranys, doncs el nivell va ésser elevadíssim i la igualtat va romandre fins a l’última prova. Tant va ser així, que ni acabades les 10 proves de les que constava la gran final, podiem saber encara qui era el guanyador, en tant en quant va haver un empat entre Cervantes i Carmelites que es va haver de resildre amb una última prova de l’1, 2, 3, que finalment coronà a Cervantes com el primer guanyador de les Olimpíades Lluïsos de Vila-real.

Des dels Lluïsos volem agrair a tots els col·legis la seva participació: Escultor Ortells, Carles Sarthou, Bisbe Pont i els anomenats finalistes, moltes gràcies per la participació i enhorabona als premiats i no premiats per l’alt nivell que els xiquets han demostrat en tot moment. També agrair la col·laboració de Javier, de la Caixa Rural; de Rosario, Regidora d’Educació de Vila-real; així com a la gent de la casa dels Lluïsos pels tres matins que ens han fet passar.

Recordar que els premiats rebran en aquest concepte les diferents recompenses:

Primer classificat: Cervantes

Rebrà 1.000€ en material escolar.

Segon classificat: Carmelites

Rebrà 500€ en material escolar.

Tercer classificat: Fundació Flors

Rebrà 200€ en material escolar.

Ens veiem l’any que ve!

Publicar un comentario