Campament

El campament dels Lluïsos naix l’any  1974  aproximadament, amb  la finalitat  d’oferir  a  la  joventut  de  Vila-real  una  oferta  diferent  per  a  les  vacances d’estiu. Des de fa molts anys el Campament dels Lluïsos permet els xiquets, xiquetes i joves d´edats entre els 9 i els 17 anys, passar quinze dies aïllats de la rutina diària de la ciutat. Durant la seua estada, acampats i acampades gaudeixen d´uns dies de ple contacte amb la natura on es fomenta el respecte pel medi ambient, la solidaritat i la formació personal, així com també es pot gaudir de les nombroses activitats que es realitzen durant les dues setmanes. Aquestes activitats tenen una finalitat i uns objectius ben variats, el que fa que resulten d´allò més atractiu per als xiquets i no tan xiquets que decideixen passar l´estiu amb els Lluïsos. Al campament es pot des de muntar una tenda de campanya fins a representar xicotetes obres de teatre, fer un collar amb retalls de revistes, participar a les olimpíades, viatjar al temps de l´Imperi Romà, caminar més de 40 quilòmetres durant dos dies, realitzar oracions, debats, viatjar a la Xina, aprendre a cuinar o fer neteja, ballar, cantar, nadar, jugar, riure….es pot fer de tot per a passar-s’ho bé.

Després  de  molts  anys  realitzant  campaments  i  amb  un  ventall  considerable  de  noves  ofertes  que  van  apareixent  en  els  darrers  anys,  la Congregació  de  Lluïsos  creu  necessària  la  continuació  d’aquesta  possibilitat per  a  què  la  joventut  que  hi  participa  continue  vivint  eixe  esperit  cristià  i  humà dels  campaments  dels  Lluïsos. Per això ja es treballa en la preparació del campament d’estiu 2012, que es portarà a terme al poble d’Aguaviva (Teruel).

Lloc

Aguaviva (Teruel)

Participants

Joves d’entre 9 i 17 anys

Monitors

Joves d’entre 18 i 30 anys amb les titulacions homologades de Monitor/a de Temps Lliure, Animador/a Juvenil o similars equivalents.