No hay comentarios todavía

Acampada per a MONITORS

En honor al 40 aniversari del campament d’estiu dels Lluïsos, s’està organitzant per al cap de setmana del 9 i 10 de novembre una acampada especialment dirigida a monitors de la Congregació de Lluïsos de Vila-real. Només hi podrán participar en aquesta acampada, que es realitzarà entre els dies 9 i 10 de novembre a Vilafranca, aquells que hagen estat en alguna ocasió monitors dels Lluïsos, bé siga al campament o a les diverses acampades que els Lluïsos des de sempre han organitzat.

Per suposat, no podran assistir xiquets de cap edat a aquesta acampada, donc tracta de ser un homenatge a tots els que han estat monitors dels nostres campaments. Per a xiquets tenim preparades altres acampades ;)

El preu de l’acampada serà de 30€ tot inclós, i per a accedir a Vilafranca es farà en cotxes particulars. La data límit d’inscripció serà el dia 6 de novembre de 2013. Per a completar la inscripció heu de fer l’ingrés de 30€ al compte dels Lluïsos a la Caixa Rural amb el vostre nom i les paraules “acampada monitors” o acudint a Low Cost Móvil: 

 3110 2818 41 2720012654 

Per a més informacó podeu dirigir-vos a:

lluisosvila-real@hotmail.com

O a qualsevol membre de la Junta, així com a Lorena Ortells, David Pitarch o Manu Bonet. 

Us esperem!

Publicar un comentario